Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

3 teroriști Hezbollah, uciși într-o lovitură israeliană în Siria | AO NEWS

Trei combatanți ai organizației teroriste libaneze Hezbollah au fost uciși marți seara în timpul unui atac atribuit lui Israel asupra unui așa numit „complex școlar” din zona Quneitra, lângă granița Israelului cu Siria, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

O rachetă, presupusă a fi lansată de Israel, a vizat o locație care găzduia grupuri loiale forțelor Hezbollah și iraniene din satul Al-Huriyyah. Se știe că milițiile susținute de Hezbollah și Iran sunt active în zona Quneitra, care a suferit atacuri repetate, în ultimii ani, din partea lui Israel. Un sirian civil a fost ucis. Naționalitățile celorlalți nu sunt cunoscute, dar aceștia pot fi străini, membri ai milițiilor șiite dislocate în Siria și susținute de Iran.

Deși armata israeliană nu a comentat acest eveniment, liderii politici israelieni au declarat în repetate rânduri că nu vor tolera o amenințare iraniană la granița sa de nord cu Siria și vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că o astfel de amenințare nu apare.

Armata Israeliană a informat doar că a deconspirat o unitate clandestină Hezbollah, care funcționa în sudul Siriei în zona de lângă granița cu Israel, unde au avut loc atacurile.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.