Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Arabii din Knesset, vot împotriva acordului de pace între Israel, Bahrain și Emiratele Unite Arabe | AO NEWS

Membrii alianței politice numite Lista Comună, care este formată în principal din membri israelieni de origine arabă din Knesset, au anunțat că vor vota împotriva ratificării de către Knesset a acordurilor de pace dintre Israel, Emiratele Arabe Unite și Bahrain.

Lista Comună susține că planul de pace formulat de SUA face parte dintr-un plan clar de eliminare a drepturilor poporului palestinian. Scopul acestui plan este de a perpetua ocupația și cel mai important, de a împiedica înființarea unui stat palestinian cu granițele din 1967 și capitala sa în Ierusalimul de est.

În cadrul sesiunii guvernamentale de la începutul săptămânii, în care a fost prezentat tratatul de pace, prim-ministrul Benjamin Netanyahu a subliniat că acordul cu Emiratele diferă de acordurile anterioare prin faptul că „Israelul nu renunță la niciun teritoriu”.

Yousef Jabareen, din Lista comună, a declarat că Acordurile Abraham „distanțează adevărata pace” și „servește ideologiei de dreapta și rasiste a lui Netanyahu și Trump, care încearcă să încalce drepturile poporului palestinian”, a afirmat el.

Amintim că diplomația americană a reușit să aducă Israelul, Emiratele Arabe Unite și Bahrain împreună, semnând luna trecută la Casa Albă un acord de pace istoric.

Sursă:TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.