Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Universitatea din Haifa, recunoscută pentru combaterea nesiguranței alimentare | AO NEWS

Fondul Binațional pentru Cercetare și Dezvoltare Agricolă S.U.A.-Israel a recunoscut profesorii de la Universitatea Davis din California și Universitatea din Haifa drept promotori de nivel mondial în combaterea insecurității alimentare. Acest fond este un program de finanțare a cercetării problemelor agricole și găsirea de soluții eficiente.

După o analiză a studiilor ce s-au efectuat pentru o perioadă de peste 20 ani, Universitatea din Haifa și Universitatea Davis din California, au fost recunoscute pentru realizare științifică și excelență. Au fost identificate cu succes gene care au crescut conținutul de proteine din cereale și au conferit rezistență pentru anumite boli ale grâului.

Studiul a dezvăluit o modalitate de a produce mai multe proteine și boabe de grâu bogate în minerale, ceea ce va contribui la îmbunătățirea valorii sale nutriționale.

În urma acestor studii s-au obținut soiuri de grâu de calitate superioară cu valori nutriționale ridicate, creșterea productivității prin scăderea pierderii de grâu și reducerea aplicării pesticidelor, contribuind, prin urmare, la securitatea alimentară și la protecția mediului la scară globală.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.