Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Pompeo: „Sper că Sudanul va recunoaște Israelul” | AO NEWS

S.U.A. a început procesul de ridicare a desemnării Sudanului ca țară sponsor a terorismului, a anunțat secretarul de stat american, Mike Pompeo, legând acest proces de necesitatea normalizării legăturilor Sudanului cu Israelul, informează TPS. Și președintele Donald Trump, la începutul acestei săptămâni, a anunțat același lucru.

Pompeo a declarat jurnaliștilor în timpul unui interviu că „s-a muncit mult în acest sens în primii trei ani de administrație Trump. Credem că există o bază legală fermă pentru a face acest lucru și credem că va exista un consens politic”.

Surse israeliene, citate de TPS, au raportat miercuri că un avion diplomatic israelian a decolat de pe aeroportul Ben Gurion cu un zbor direct către Khartoum, capitala Sudanului și s-a întors în Israel în aceeași zi, eveniment descris ca fiind „foarte neobișnuit”. Se pare că Israelul și Sudanul au păstrat legături secrete, în care au făcut multe progrese. Este așadar posibil ca Sudanul să normalizeze deplin legăturile cu Israelul, la câteva săptămâni după ce statul evreu, Emiratele Arabe Unite și Bahrain au semnat tratatele de pace.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.