Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Discuții bilaterale între Turcia și Grecia | AO NEWS

Delegațiile elene și turce au încheiat o întâlnire preliminară, prima din ultimii cinci ani, menită să reducă diferențele mari și să diminueze neîncrederea. Această întâlnire ar putea conduce apoi la negocieri oficiale privind soluționarea disputelor maritime din Marea Egee și estul Mediteranei.

Citeste mai departe

UE si Turcia discută despre o „îmbunătățire a relațiilor” | AO NEWS

Șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, a ținut o conferință de presă comună cu ministrul turc de externe aflat în vizită, Mevlut Cavusoglu. Josep Borrell și-a exprimat speranța că discuțiile celor doi oficiali vor declanșa un lanț pozitiv de evenimente care ar putea duce la o îmbunătățire a relațiilor dintre Ankara și Bruxelles. Relațiile turco-europene au fost extrem de reci în ultima perioadă.

Citeste mai departe

Obiective iraniane din Siria ar fi fost a lovite de avioane neidentificate | AO NEWS

Regiunea din Siria, Hama de Vest, a fost supusă unui bombardament aerian, pe care autoritățile din Damasc l-au atribuit rapid Forțelor Aeriene Israeliene. La sfârșitul săptămânii trecute avioane neidentificate au lansat numeroase rachete inteligente din direcția spațiului aerian al Libanului, în zona orașului Tripoli, către cinci locații diferite din apropierea orașului Hama din Siria.

Citeste mai departe

Stare de alertă în SUA

Washington D.C. și capitalele statelor americane au fost în stare de alertă. Mii de trupe ale Gărzii Naționale au fost desfășurate în capitala Statelor Unite, la Curtea Supremă și pe Bulevardul Pennsylvania care duce la Casa Albă. La Capitoliu, soldații se odihneau, între ture, întinși pe jos. Este o imagine incredibilă, nemaivăzută de la Războiul Civil.

Citeste mai departe

Casa lui Tolkien

În Anglia, casa lui J.R.R. Tolkien, în care a scris două capodopere ale literaturii engleze, este de vânzare. Casa din Oxford este locul unde Tolkien a scris ”Stăpânul inelelor” și ”Hobbitul”. Câțiva fani speră să o conserve sub forma unui centru literar, însă așa cum ne va spune Jenna Browder de la CBN, ei au nevoie de ajutor și asta repede.

Citeste mai departe

O descoperire arheologică unică chiar în Grădina Ghetsimani

Este pentru prima dată când arheologii din Ierusalim au descoperit dovezi din perioada celui de-al Doilea Templu, lângă biserica din Grădina Ghetsimani, ceea ce arată legătura locului cu vremea Domnului Isus. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, ne spune despre modul în care un proiect al unei clădiri a dus la această descoperire antică.

Citeste mai departe

Persecutarea creștinilor în lume

Mai bine de 340 de milioane de creștini sunt persecutați pentru credința lor. În această lună, grupul de monitorizare Open Doors a publicat raportul său anual cu privire la țările unde suferința este cea mai intensă. Urmăriți reportajul!

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.