Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Erdogan îi compară pe musulmanii din Europa cu evreii din Holocaust | AO NEWS

Ministerul de Externe al Israelului a transmis o condamnare categorică a președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan în urma comparației făcute de acesta între statul musulmanilor din Europa și cel al evreilor dinaintea Holocaustului.

Erdogan a susținut la începutul saptămânii că „islamofobia în creștere din Occident s-a transformat într-un atac la adresa cărții noastre, Coranul, și a profetului nostru, Mohammed”, a pretins el într-un discurs televizat, susținând că Europa comite în mod activ crime împotriva musulmanilor.

Citeste mai departe

Polonia se pregătește să interzică avorturile aproape în totalitate | Știre Alfa Omega TV

Curtea Constituțională a Poloniei este așteptată să dea o hotărâre care ar putea duce la interzicerea aproape totală a avortului. Aceasta, în condițiile în care țara are deja unele din cele mai stricte legi în domeniu din Europa, avortul fiind permis doar în caz de viol sau incest, dacă sănătatea mamei este în pericol sau dacă fătul are probleme grave, relatează BBC.

Citeste mai departe

Solicitare pentru o încetare de urgență a focului din Nagorno Karabakh | AO NEWS

În mijlocul conflictului din Nagorno Karabakh se află un simbol marcant al speranței: Centrul de reabilitare Lady Cox, un „centru de excelență” pentru nevoi speciale recunoscut la nivel internațional, care a fost fondat în 1998, după sfârșitul războiului din Nagorno Karabakh. Dar la începutul acestei luni, datorită ofensivelor militare ale Azerbaidjanului și Turciei împotriva armenilor din Nagorno Karabakh , tot personalul a fost nevoit să evacueze.

Citeste mai departe

Universitatea din Haifa, recunoscută pentru combaterea nesiguranței alimentare | AO NEWS

Fondul Binațional pentru Cercetare și Dezvoltare Agricolă S.U.A.-Israel a recunoscut profesorii de la Universitatea Davis din California și Universitatea din Haifa drept promotori de nivel mondial în combaterea insecurității alimentare. Acest fond este un program de finanțare a cercetării problemelor agricole și găsirea de soluții eficiente.

Citeste mai departe

Pompeo: „Sper că Sudanul va recunoaște Israelul” | AO NEWS

S.U.A. a început procesul de ridicare a desemnării Sudanului ca țară sponsor a terorismului, a anunțat secretarul de stat american, Mike Pompeo, legând acest proces de necesitatea normalizării legăturilor Sudanului cu Israelul, informează TPS. Și președintele Donald Trump, la începutul acestei săptămâni, a anunțat același lucru.

Citeste mai departe

Convingere divină | Știre Alfa Omega TV

Covid-19 scoate la iveală credința și curajul din mulți oameni de rând. În Savannah, Georgia, o prezentatoare de știri a decis să iasă din zona ei de confort pentru a lupta cu virusul. Dawn Baker a devenit prima voluntară care participă în faza a treia a testării unui vaccin. Eric Philips de la CBN a vorbit cu ea despre ce rol a jucat credința ei în luarea acestei decizii importante.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.