Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Agenția de misiune externă Kairos | Reportaj Alfa Omega Tv

Misiunea a devenit un fel de „cenușăreasă” a bisericii, deși marea trimitere pe care Domnul Isus o adresează ucenicilor este aceea de a vesti Evanghelia până la marginile pământului. Aceasta este opinia celor care sunt implicați în lucrarea de misiune națională sau transculturală. Una dintre organizațiile care se ocupă de pregătirea misionarilor este Agenția Kairos din Suceava.
Proiectul Lighthouse-o cafea pentru suflet | Reportaj Alfa Omega Tv

Proiectul Lighthouse-o cafea pentru suflet | Reportaj Alfa Omega Tv

Proiectul „Lighthouse cafe”, derulat în municipiul Constanța, reprezintă o metodă modernă de a răspândi Evanghelia. În afară de posibilitatea de a petrece un timp de relaxare, cei care trec pragul ...

„Doamne, atinge-ne din nou” Conferința Națională a Femeilor, Mamaia 2021 | Reportaj Alfa Omega TV

Conferința Națională a Femeilor de la Mamaia a avut loc și în acest an cu o largă participare. Timp de 5 zile, femei din diferite zone confesionale au participat la întâlniri în plen, la grupe de studiu și de rugăciune, și s-au închinat. În mesajele lor, vorbitoarele au subliniat nevoia de apropiere de Dumnezeu și de a rămâne sub ungerea Duhului Sfânt.

Conferința națională a femeilor: Mamaia, 28 iunie - 2 iulie 2021 | „Doamne, atinge-ne din nou”

Conferința națională a femeilor: Mamaia, 28 iunie - 2 iulie 2021 | „Doamne, atinge-ne din nou”

Scriitoarea creștină Ligia Seman, împreună cu echipa de organizare, invită femeile la conferința națională anuală din Mamaia, în perioada 28 iunie - 2 iulie 2021. Tema de anul acesta este „Doamne, atinge-ne din nou”. Dacă vrei să ai parte de un timp de pace și în care Dumnezeu să-ți vorbească, participă și tu la sesiunile conferinței, care au loc la hotelul „Complex Mediteranean”, din Mamaia.


DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Trailer „Jerusalem Dateline” 387

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Protestele au zguduit părți din Iran, iar unii scandează capitularea regimului islamic. Apoi, alți ira...

Numele unui personaj biblic, găsit pe o inscripție

Chris Mitchell, reporter: După șapte ani de săpături la un sit arheologic, arheologii israelieni au făcut o descoperire uimitoare, care face trimit...

Cronicile din Sion

Chris Mitchell, reporter: Pastorul Ray Bentley de la Maranata Chapel, din San Diego, California, a lucrat împreună cu renumiții autori Brock și Bro...

Israel și Liban: al treilea război?

Chris Mitchell, reporter: În urmă cu 15 ani, într-o vară ca aceasta, Israelul și Hezbollah luptau în al doilea război cu Libanul. După un deceniu ș...

O femeie află că urmează să fie răpită

Chris Mitchell, reporter: Serviciile de informații americane au dejucat un plan al regimului iranian de a răpi un cetățean american pentru că a cri...

Un pas înainte pentru Emiratele Arabe

Chris Mitchell, reporter: În timp ce Hamas și Jihadul Islamic pregătesc generația viitoare din Gaza pentru un război cu Israelul, alte națiuni din Orientul Mijlociu, precum EAU, își pregătesc poporul pentru a trăi în pace cu poporul evreu. EAU a făcut un pas în această direcție deschizând ambasada la Tel Aviv. Președintele israelian, Isaac Herzog, împreună cu ambasadorul EAU în Israel au discutat despre un nou parteneriat și un nou Orient Mijlociu.

Copii crescuți să devină teroriști

Chris Mitchell, reporter: Vara de obicei înseamnă înot, caiac sau legare de prietenii. Într-o parte a lumii însă, în Fâșia Gaza, această tradiție seamănă mai degrabă cu un antrenament militar, care transmite un mesaj periculos. Participanții sunt numiți pionierii eliberării din taberele Sabia Ierusalimului, conduse de Hamas și Jihadul Islamic. Aceste videoclipuri, publicate de MEMRI, institutul de cercetare mediatică din Orientul Mijlociu, ne arată ce fac tinerii din Gaza în această vară.

Dezbatere aprinsă în Knesset pentru Tisha B’Av | AO NEWS

În plenul Knesset a avut loc o dezbatere aprinsă cu privire la tulburările din zona Zidului Plângerii în noaptea de Tisha B’Av și necesitatea de a proteja dreptul de rugăciune al comunităților evreiești și al tuturor celor interesați de acest obicei.

Președintele Herzog îndeamnă la corectitudine | AO NEWS

Președintele Israelului, Yitzhak Herzog, s-a întâlnit luni la Ierusalim cu o delegație de 10 ambasadori la Națiunile Unite și Washington, care sunt în vizită în statul evreu.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.