Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Realități și Perspective Magazin | 13 aprilie 2021

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.


Centrul M.A.M.A. Reșița - O mână întinsă pentru tine | Reportaj Alfa Omega TV

Asociația M.A.M.A. are deschise în România opt centre prin intermediul cărora oferă consiliere creștină pentru femei aflate în criză de sarcină și asistență socială. Unul din aceste centre funcționează din anul 2012 în municipiul Reșița. Femei de toate vârstele găsesc aici sprijin pentru a înțelege importanța deciziilor referitoare la viața lor.

Luna aprilie 2021: o lună a pocăinței | Știre Alfa Omega TV

Luna aprilie 2021: o lună a pocăinței | Știre Alfa Omega TV

Românii sunt chemați la zile de post și rugăciune în această lună, o lună premergătoare celebrării Învierii Domnului Isus Hristos. Principala țintă a acestei perioade de post este pocăința.


Divorțul - o problemă socială și spirituală | Reportaj Alfa Omega TV

Familia a fost instituită de Dumnezeu, dar oamenii par tot mai dezinteresați să-și întemeieze un cămin. Se căsătoresc târziu, însă ajung să rupă relațiile destul de frecvent. Considerată o țară creștină, România se situează la mijlocul clasamentului Uniunii Europene în ceea ce privește rata divorțurilor.

Căsătoria - tot mai puțin atractivă | Știre Alfa Omega TV

Căsătoria - tot mai puțin atractivă | Știre Alfa Omega TV

Familia este supusă unor atacuri nemaiîntâlnite până acum, fiind lovită din toate părțile și sub diferite aspecte. Schimbările sociale din ultimele decenii, influența internetului, a rețelelor sociale și mass media au făcut ca interesul pentru întemeierea unei familii să scadă, iar vârsta la căsătorie a crescut.


ORIENTUL MIJLOCIU

Israelul cere marilor puteri să nu reintre în acordul nuclear | AO NEWS

Israelul cere marilor puteri să nu reintre în acordul nuclear din 2015 cu Iranul pe fondul reluării negocierilor indirecte între Republica Islamică și Statele Unite la Viena. Un Iran înarmat nuclear ar fi o amenințare existențială pentru Israel și o amenințare foarte importantă pentru securitatea întregii lumi.

Israelul a atacat o navă militară iraniană în Marea Roșie | AO NEWS

Comandouri israeliene au pus mine magnetice de război pe corpul unei nave iraniene care naviga prin Marea Roșie marți seară, iar explozia a deteriorat nava, conform agenției de știri Tasnim.

Un mesaj special pentru oamenii din Iran

O misiune de sport importantă și una dintre televiziunile iraniene creștine de vârf colaborează pentru a transmite o emisiune specială în Republica Islamică. ”Athletes in Action” va transmite în premieră în direct print intermediul internetului un eveniment care va întruni câțiva dintre liderii, antrenorii, jucătorii și comentatorii de vârf ai baschetului din America.

Hristos a înviat!

Creștinii catolici, reformați, evanghelici, evreii și creștinii neoprotestanți din multe țări ale lumii au celebrat Paștele. Moartea și învierea lui Isus a adus mântuire eternă celor care cred, însă scepticii se întreabă dacă Mesia există cu adevărat și Biblia spune adevărul Paul Strand de la CBN a vorbit cu doi bărbați, care timp de mai multe decenii au strâns dovezi. Urmăriți reportajul.

Matzah - pâinea nedospită pe care evreii o mănâncă de Paște

În fiecare an, poporul evreu sărbătorește exodul din Egipt cu un seder de Paște. Unul din elementele-cheie este pâinea nedospită sau matzah. Întreaga țară mănâncă matzah timp de o săptămână. Vă dați seama, e nevoie de multă matzah. Haideți să vedem cum se fabrică matzah în Israel.


Criza umanitară din Yemen și ce se poate face pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo

În Yemen, o criză umanitară se înrăutățește în timp ce puterile regionale discută cum ar putea stinge conflictul. Luptele din Peninsula Arabică continuă să se întețească, deși Riad oferă un stimulent încercând să oprească luptele, inclusiv un armistițiu de încetare a focului la nivel național între rebelii Houthi sprijiniți de Iran și guvernul din Yemen.

Eroul evreu Natan Sharansky vorbește despre eliberarea poporului evreu

Înainte de vacanța de Paște, Știrile CBN a discutat cu refuznicul Natan Sharansky. Emigrarea sa din fosta URSS în Israel, în 1986, a netezit calea pentru exodul a 2 milioane de evrei sovietici. El spunea pentru Știrile CBN cum Dumnezeu a eliberat în mod miraculos poporul evreu din fosta URSS, ca și de Purim și de Paște.

Interviu cu John Waage și Julie Stahl despre ce urmează pentru guvernul israelian

Pentru a discuta ce urmează pentru guvernul israelian, în continuare ni se alătură editorul senior al CBN, John Waage, și corespondenta CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl.

Ce urmează pentru Israel după cel de-al patrulea tur de scrutin în mai puțin de doi ani?

Voturile finale au fost numărate și, din nou, Israelul nu are o cale liberă către un guvern stabil. Partidele hotărâte să-l răstoarne pe Netanyahu încă încearcă să-l scoată din ecuație pe cel mai longeviv premier al Israelului. Rezultatele alegerilor de acum din Israel sunt asemănătoare cu ultimele trei, neavând un câștigător detașat.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.