Proiecte de Evanghelizare

Partener-Proiecte

Zi de zi, oră de oră, răspândim Evanghelia prin media, prin diverse canale și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Mulți nu ar intra azi într-o biserică să asculte un preot sau pastor dar, prin media, ducem Evanghelia acolo unde oamenii își petrec timpul, în căminul, biroul sau în palma lor.

evanghelizare stats romanii si tv 320

evanghelizare stats romanii online 320

Estimăm că jumătate din audiența noastră nu e mântuită. De aceea, producem, difuzăm, publicăm și promovăm permanent materiale de evanghelizare și pre-evanghelizare pe toate canalele media de care dispunem (TV, media tipărită și tehnologiile digitale), orientate spre cei care au nevoie să îl cunoască pe Hristos.

Dezvoltăm și un proiect special de evanghelizare pentru copiii de 6-12 ani sub forma desenelor animate Cartea Cărților. Află mai mult.

Zi de zi, vestim Evanghelia prin media, prin diverse canale și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele noastre media, milioane de oameni de toate vârstele să audă mesajul Evangheliei.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Televiziune, media digitală, colaborarea cu biserici locale

evanghelizare canal aotv johnmilitaru

Canalul Alfa Omega TV

Răspândim Evanghelia prin TV, difuzând programe evanghelistice: mărturii, filme, documentare, desene animate, emisiuni live care explică Evanghelia și conduc telespectatorii în rugăciunea de mântuire. Pe cei interesați îi conectăm cu biserici locale. Evanghelia poate ajunge la 11-12 milioane persoane prin TV.

evanghelizare televiziuni partenere cavisti

Programe pe stații TV partenere

Distribuim lunar ~20 de ore de programe creștine la alte 30-40 de televiziuni regionale comerciale (seculare) din toată țara, cu care colaborăm începând cu 1994. 10% din populația orașului sau județului le urmărește zilnic.

evanghelizare site mantuire crop

Site și media digitală

Portalul alfaomega.tv are ~20.000 de pagini și video, iar la fiecare pagină promovăm prezentarea Evangheliei. Anual, 300.000+ utilizatori unici intră pe site sau aplicație, iar 10.000+ parcurg prezentarea Evangheliei și cursul Bazele Creștinismului (2018).

Folosim mijloace de promovare online (SEO, SEM, reclame personalizate, etc) pentru a ajunge și la cei care nu intră pe site-uri creștine, dar folosesc motoare de căutare sau rețele sociale.

evanghelizare stats site ao 2018 320

evanghelizare stats romanii online 320

evanghelizare creationism campanii

Campanii de știință-apologetică

Pentru unii, un obstacol în calea mântuirii e aparenta contradicție între știință și credință. Prin articole, programe și campanii media de știință-creaționism, cei ce ne privesc Îl descoperă pe Creator și unii devin creștini. Publicăm și resurse media de apologetică, pentru a pregăti creștinii să prezinte și ei mai bine Evanghelia în societatea de azi sau să-și apere credința în fața ateilor sau a celor de alte religii.

evanghelizare marturii

Mărturii

Producem regulat mărturii de vieți transformate de Evanghelia lui Isus Hristos, difuzându-le pe TV și online.

Ce spun oamenii

Simion G.: Apoi, întâmplător am deschis televizorul și am descoperit postul Alfa Omega TV. Am auzit pentru prima data o predică și cântări creștine. Am ascultat pentru prima oara o predică care combătea teoria evoluționistă în care spunea că omul nu este la întâmplare, ci toate sunt create de Dumnezeu. În mintea mea s-a declanșat acest gând că Dumnezeu există cu adevărat. În drum spre casă eu eram tot mai înfometat să mai ascult o predică, tânjeam să mai aud despre Dumnezeu. În toate predicile pe care le ascultasem, auzeam despre Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu și că viața veșnică înseamnă să-L cunoști pe El. Într-o rugăciune, am spus: Doamne, vreau să-L cunosc și eu pe Isus Cristos. Din clipa aceea am simțit ceva supranatural, niște furnicături, pur și simplu mi se ridicau mâinile, era o senzație pe care nu am mai avut-o până atunci.

Ion M.: M-am uitat seara la Alfa Omega, fratele Militaru era la predică, am ascultat emisiunea toată. La sfârșit, el a zis: Cei care m-ați urmărit, cine vrea să se predeie în brațul Domnului? Chiar așa a zis! Iar eu am zis: Eu!

Maria T.: Văzând la televizor postul Afla Omega, un post extraordinar, nu m-a mai tentat atât de mult ce este pe celelalte canale de televiziune. Pur și simplu ascultam Cuvântul Domnului la televizor. Acest post, intrând în casa fiecărui om, indiferent cât de împietrit ai avea sufletul, Dumnezeu te aduce pe cale. Vezi că El îți spune clar ce trebuie să faci. Așa am început să Îl cunosc eu pe Domnul Isus, că nu Îl cunoșteam. De Dumnezeu știam, dar de Domnul Isus mai puțin.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

22807 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.