Proiecte de media digitală

Partener-Proiecte

De ce e important?

Tehnologiile noi ne schimbă viața în fiecare zi. La fel cum, în istorie, creștinii au folosit diverse inovații tehnologice pentru a răspândi Vestea Bună, și noi la Alfa Omega TV căutăm să facem misiune prin media digitală. Acolo unde nu ajungem prin televiziune, pătrundem prin noile tehnologii.

Încă din 2003, Alfa Omega TV începea o lucrare de pionierat în publicarea de video online, aducând mesajul creștin în lumea virtuală. Și astăzi, continuăm să ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme media variate.

Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală e o alternativă complementară pentru cei care nu se uită la televizor.

Miile de materiale publicate online de Alfa Omega TV au atins viețile a numeroși români care le-au accesat, pe diverse platforme. Mulțumim tuturor celor care au ales de-a lungul anilor să fie parte din această lucrare, în rugăciune și financiar.

Realizarea unui articol publicat online ne costă în jur de 10 EURO, iar un interviu sau o mărturie de 3-5 minute ne costă aproximativ 50 EURO. Fii și tu parte din aceste proiecte, roagă-te pentru ele și donează! Prin conținutul variat al materialelor publicate pe diverse platforme de media digitală, tinerii și cei mai în vârstă Îl cunosc mai bine pe Dumnezeu, găsesc răspunsuri, își lărgesc perspectiva și învață să aplice principiile creștine în viața de zi cu zi.

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

Proiecte de media digitală

aotv

Dezvoltare în timp

Deși proiectele de televiziune au început din 1994, prima activitate în sfera digitală a fost lansarea site-ului la începutul anilor 2000. În 2002-2003, cu mult înaintea apariției platformei Youtube, site-ul devenise deja un portal important, oferind numeroase video-uri creștine.

Activitatea a continuat și s-a extins în timp, incluzând mai multe rețele sociale. Din 2006 și până în prezent, am urcat pe Youtube 10.000 de clipuri video cu conținut variat, având cumulat zeci de milioane de vizualizări.

Pe Facebook suntem prezenți începând din 2010, cu numeroase articole și materiale video. În prezent, sute de mii de persoane  sunt expuse lunar la materialele noastre pe Facebook. Publicăm materiale și pe alte rețele sociale folosite de români.

Din 2011, canalul live, mii de clipuri video, articole și resurse media creștine sunt disponibile și prin aplicația mobilă pentru telefoane și tablete. Din 2018, promovăm și aplicația mobilă interactivă Cartea Cărților pentru copii.

În prezent, 3-4 sute de mii de persoane vizitează anual site-ul alfaomega.tv. Site-ul nostru are peste 20.000 pagini, jumătate din ele fiind video, fiind unul din cele mai mari portaluri creștine din România.

Pe principalele rețele de media socială, doar video-urile noastre sunt urmărite de peste 10 milioane de ori anual.

aotv

Tematici

Materialele pe care le publicăm online urmăresc câteva mari direcții

Publicăm articole, devoționale, predici și mărturii pentru creșterea spirituală a creștinilor români și echiparea lor pentru viața de zi cu zi.

Realizăm emisiuni live online și postăm și multe resurse pentru cei ce au nevoie de slujire și de răspunsuri la probleme cu care se confruntă. Împletim slujirea în rugăciune cu media digitală.

Prin numeroasele știri și reportaje postate pe platformele de media digitală, aducem o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, ținând credincioșii la curent cu ceea ce se întâmplă în lume și ajutându-i să înțeleagă vremurile.

Reflectăm și ceea ce face Biserica din România. Suntem martori și parte, prin transmisii online în direct de la numeroase evenimente, dar și publicarea de știri și reportaje pe internet.

Postăm și articole și mărturii de evanghelizare. Pe site avem o secțiune care prezintă Evanghelia, unde în fiecare an înregistrăm mii de vizite, iar zeci de persoane se roagă pentru mântuire.

Cartea Cărților e un proiect de evanghelizare și ucenicizare a celor mici, dezvoltat împreună cu CBN. Prin site-ul carteacartilor.tv și prin aplicația mobilă interactivă, numeroși copii descoperă Biblia pe înțelesul lor și zeci sunt mântuiți în fiecare lună.

Ce stă în spate

Publicăm două mari tipuri de materiale pe media digitală: Articole text și clipuri video.

Articolele text sunt scrise de redactorii noștri sau sunt materiale traduse. Ele sunt apoi pregătite pentru publicare online, împreună cu imaginile adecvate. Aceste articole le postăm pe site-ul alfaomega.tv și apoi le distribuim pe rețelele de socializare. Ele sunt disponibile instant și pe aplicația mobilă.

Clipurile video produse de noi sau de partenerii noștri sunt convertite într-un format special pentru publicarea online, împreună cu scriptul sau descrierea sa. Video-urile sunt apoi încărcate și publicate pe site și pe rețelele sociale, fiind actualizate și în aplicația mobilă.

Folosim și tehnici de promovare online pentru a facilita o distribuție cât mai largă a conținutului creștin.

Prin faptul că alții preiau și distribuie resursele noastre pe rețelele sociale și pe alte site-uri, materialele noastre ajung chiar la oameni cu care nu avem contact direct.

donatii

Rețelele sociale pot fi benefice, folosește-le | Creștini în media digitală

 

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă din România, prin media digitală! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

5211 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.