Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Petru Mengher, lider IHOP-TM - Avortul e o trauma. Ce facem noi referitor la avort?

Oare ce facem noi referitor la avort? Noi facem o actiune impotriva unor fiinte care nu se pot apara. Facem ceva impotriva vietii pe care Dumnezeu o da fiintelor acelora mici, plapande, poate dezvoltate mai ult sau mai putin si le luam viata si le luam dreptul pe care Dumnezeu l-a dat la viata.

Lucrul care ma misca este faptul ca femeile acelea care au avortat toate, toate raman cu o trauma in sufletul lor. Unora li se pare ca doar scapi de o sarcina nedorita, dar defapt este mult mai grav pentru ele, defapt au parte de niste suferinte interioare, de niste amintiri, de momente ale vietii in care isi aduc aminte de lucrul care l-au facut. De aceea suntem pto-viata, de aceea suntem oamenii care militeaza impotriva avorturilor, de aceea suntem omanii care sfatuim pe altii si ne rugam lui Dumnezeu ca El sa puna gandurile bune, ca mamele sa pastreze copii, pentru a fi o mare binecuvantare, pentru ele si pentru natiune.

 

fii #proviata: http://alfaomega.tv/pro-viata

Casa de rugaciune Internationala Timisoara: http://ihop-tm.ro

Etichete: efectele avortului

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.