Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Apararea dreptului la VIATA inca inainte de nastere - de Ghita Alecsei - Fundatia Estera

 

Fundaţia Estera din Timișoara este o organizaţie non-profit, un centru de consiliere pentru femeile care trec prin criza unei sarcini neplanificate, iar misiunea noastră este de a arăta dragostea lui Cristos. Ea este avocatul copiilor nenăscuţi care se află în pericolul de a-şi pierde viaţa prin avort. Fundaţia promovează valoarea vieţii din punct de vedere biologic şi spiritual începând din momentul concepţiei şi până la moarte.

Fundaţia Estera a apărut la 10 ani de la Revoluţia din decembrie 1989, ca şi o necesitate, România ajungând să ocupe locul I în lume la întreruperi de sarcini. Denumirea organizației a fost inspirată din cartea biblică Estera în care este descrisă atitudinea pe care a luat-o Impărăteasa Estera atunci când poporul său era în pericol să fie exterminat şi ea a apărut în mod providenţial ca să lupte pentru salvarea poporului evreu.

estera cici marturie 250Fundaţia Estera, la fel ca şi împărateasa Estera există pentru a lupta împotriva pericolului iminent în care se află copii nenăscuţi, acela de a-şi pierde viaţa. Avortul reprezintă un pericol nu doar în ceea ce priveşte viaţa micuţului dar acesta afectează şi rata natalităţii. După studiile efectuate de specialişti există previziuni îngrijorătoare asupra existenţei poporului român ca naţiune.

Proiectul principal al fundaţiei este consilierea femeilor în criza unei sarcini nedorite, cu scopul de a o determina să înţeleagă valoarea copilului conceput şi să ajungă la convingerea că el trebuie să trăiască. Cu ajutorul lui Dumnezeu, în urma consilierii, în cei 15 ani de activitate am reuşit să salvăm peste 1400 de copii.

Pentru femeile care decid să nu păstreze sarcina şi pentru cele care au trecut prin experienţa unui avort, resimţind efectele sindromului post-avort, am dezvoltat un proiect de consiliere post-avort. Acesta constă în parcurgerea unui curs de eliberare.

Pentru a le ajuta pe cele care au devenit beneficiarele serviciilor noastre, s-a dezvoltat proiectul “Club mami - pregătire pentru naştere” care constă în pregătirea mămicilor pentru naştere. Aceste întâlniri sunt susţinute de oameni de specialitate în ginecologie şi medicină primară. Proiectul vine în întâmpinarea noilor mămici, cu ajutorul specialiştilor în pediatrie, decurge după ce bebeluşii au venit pe lume pentru a le ajuta pe proaspetele mămici să facă faţă noii meserii, aceea de a fi părinte.

Pentru că vrem să ajutăm familia în ansamblu, fundaţia a dezvoltat un proiect de consiliere a bărbaţilor, pentru că s-a constatat că aceştia pun presiune pe femeia însărcinată să întrerupă sarcina. În urma acestor sesiuni de consiliere o parte de relaţii aflate în concubinaj au reuşit să îşi legalizeze situaţia civilă, bărbatul luânduşi în serios rolul de cap al familiei.

Tot pentru a ajuta familia să funcţioneze, am dezvoltat un proiect “Adoptă o familie pentru suport”. Acesta implică un ajutor temporar acordat unei familii aflate în criză, pentru împlinirea nevoilor curente. Pentru că scopul nostru e ca familia să funcţioneze, oferim consiliere generală.

Venim şi în sprijinul tinerilor cu proiectul educaţional “Abstinenţă = Libertate” în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Acest proiect este o invitaţie făcută tinerilor la puritate şi abstinenţă sexuală până la căsătorie.

Suntem o organizaţie nonprofit, existăm prin donaţiile făcute de persoane fizice şi juridice din ţară şi din străinătate. Unul din proiectele de strângere de fonduri se intitulează “Sticluţa mea” desfăşurat în bisericile din Timişoara şi din împrejurimi.

La centrul de consiliere pentru femei cu sarcină nedorită vei găsi persoane cărora le pasă de tine şi sunt acolo să te îndrume. Cu ajutorul serviciilor noastre poţi afla cele mai bune alternative pentru tine şi copilul tau.

Serviciile oferite de noi sunt: teste de sarcină gratuite, educaţie şi informare despre sarcină, educaţie şi informare despre avort şi alte alternative, consiliere post-avort, sprijin spiritual şi emoţional, ajutor material pentru mamă şi copil, consiliere pentru bărbaţi, consiliere pentru adolescenţi şi tineri, îndrumare spre alte servicii specializate.

estera beni marturie 250MARTURII

“Numele meu este Beni şi am venit să o caut pe doamna Maria. De curând am aflat de la mama mea că atunci când era însărcinată cu mine, Fundaţia Estera a ajutat-o să se decidă să îmi păstreze viaţa. Am venit doar să îi mulţumesc doamnei Maria că a spus un da pentru viaţa mea, şi Fundaţiei Estera pentru că există.”

“Doresc să vă mărturisesc că în urmă cu 10 ani când am aflat că sunt însărcinată cu Daniel, am fost la Fundaţia Estera într-o criză profundă de sarcină iar cei de aici m-au ajutat să iau decizia corectă. Chiar dacă este o diferenţă foarte mare între Daniel şi copilul meu cel mare, de 22 de ani, acum sunt fericită că Daniel trăieşte şi este o binecuvântare, îl iubeşte pe Dumnezeu şi doreşte când va creşte mare să devină pastor.”

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0256492862.

 

Etichete: social avort

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.