Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Alexandra Nadane: „În umbra luptei cu Covid-19, continuă lupta pentru viața copiilor nenăscuți”

În timp ce toate forțele și toată atenția lumii sunt concentrate pe lupta cu Covid-19, s-ar părea că nimeni nu ar alege moartea. Dar nu este așa. În SUA, Nancy Pelosi, Speaker-ul Camerei Reprezentanților, politician democrat pro-avort, a încercat să introducă sprijinirea avortului într-un proiect de lege cu privire la sprijinirea oamenilor afectați de epidemia cu noul coronavirus.

Probabil că nu va dura mult până vor apărea voci din mișcarea pro-avort din România care vor spune că femeile însărcinate trebuie să fie încurajate să avorteze, pentru că trăim o criză majoră. De parcă copiii nenăscuți au o vină pentru această criză sau moartea lor va rezolva frica endemică din societate.

De aceea, implicarea pro-viață și sprijinul pentru femeile în criză de sarcină sunt necesare mai mult ca oricând în această pandemie, în care, pe lângă Covid-19, frica determină neasumarea responsabilității și tendința de a sacrifica pe altii pentru binele propriu.

În această luptă sunt si victorii, care aduc multă putere celor care se luptă pentru viată. Iată una dintre ele.

O altă femeie însărcinată întoarsă din Italia, care se afla în carantină într-un centru din Craiova, a fost dusă la spital cu izoleta de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a născut o fetiță de 3,4 kg. Medicii spun că atât mama, cât și copilul sunt în stare bună.

„A născut. Atât doamna, cât și copilul sunt în stare bună, sunt izolate în acest moment în salon. Au intrat pe un circuit separat în cadrul spitalului care ulterior a fost dezinfectat. S-au luat toate măsurile necesare pentru a evita orice risc de contaminare. Au fost prelevate probe și se așteaptă rezultatul să vedem dacă este sau nu pozitivă cu noul coronavirus”, a declarat Teodor Sas, manager SJU Craiova.

E firesc să fim preocupați de ultimele știri în privința epidemiei Covid-19. E firesc să fim atenți, să stăm acasă, să avem grijă de noi, să păstrăm măsurile de igienă. Dar e mare nevoie să continuăm să facem lucruri pro-viață pentru că femeile în criză de sarcină au nevoie de sprijin și pentru că unii vor profita de instabilitatea socială pentru a genera mișcări ideologice împotriva vieții.

Sursă: Știri pentru viață

Etichete: coronavirus

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.