Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Un bebeluș născut la 24 de săptămâni a supraviețuit

Când Rodericka Moore era în a 24-a săptămână de sarcină cu cel de-al doilea copil, doctorii au fost forțați să ia o decizie drastică. Moore a dezvoltat preeclampsia și bebelușul ei a fost născut prematur în speranța de a o salva atât pe mamă, cât și pe copilaș. Amari a cântărit la naștere doar 425 de grame și doctorii i-au spus lui Moore că șansele ca fiul ei să reziste în următoarele 24 de ore erau mici. El încăpea într-o palmă.

„Doctorii nu au zis niciodată că el va fi în regulă”, a declarat Moore pentru NBC 11 din Atlanta. „Ei erau ceva de genul, trebuie să te pregătim pentru ce e mai rău”.

Dar Moore nu a renunțat nicio clipă la speranță. Amari a petrecut 120 de zile în unitatea de îngrijire intensivă neonatală și a trecut luptând prin două ture de pneumonie și patru operații de hernie. Acum, când are 8 luni, este acasă cu părinții lui și fratele său mai mare.
„Nu credeam că un bebeluș de 38 cm ar avea vreo speranță. Nu credeam că un bebeluș de 425 de grame putea fi normal, putea să vină acasă fără tuburi de oxigen și de hrănire”, a spus Moore.

Mulțumită evoluției în tehnologie și medicină, prematurii precum Amari au șanse din ce în ce mai mari de o viață normală. Și când viața mamei este în pericol, există o secție de urgență care oferă cea mai bună șansă de salvare a amândurora – a mamei și a bebelușului.

Sursă: Studenți pentru viață

Etichete: noutati pro viata

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.