Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ce poti face tu pentru VIATA?

Ca și creștini, trebuie să înțelegem că avortul este și lupta noastră și Dumnezeu este foarte interesat de răspunsul nostru în acest context.

 1. ÎN PRIMUL RÂND, roagă-te! Roagă-te pentru oprirea avorturilor și pentru România. Un teolog spunea odată că rugăciunea de mijlocire reprezintă sfidarea spirituală a ceea ce deja există în numele a ceea ce Dumnezeu a promis. O lege care îngrădește avorturile în România ar fi o mare biruință, dar una incompletă. Pentru a împiedica avorturile este nevoie de o schimbare a gândirii și a inimii, iar Duhul Sfânt poate schimba inima multora! Fii un strigăt înaintea tronului lui Dumnezeu pentru oprirea avorturilor!
 2. ÎN AL DOILEA RÂND implică-te activ în lucrările pro-viață! Credința noastră se vede prin faptele noastre concrete, ne spune Iacov 2:17-18. Prin activitatea pro-viață nu suntem doar activiști, ci și oameni care ne opunem unei culturi a morții și devenim o voce printre oameni pentru oprirea avorturilor.
 3. ÎN AL TREILEA RÂND, ai grijă la mentalitatea acestor vremuri. Fiind încurajați din toate părțile la o libertate (promiscuă) sexuală, concepte precum abstinența sexuală sau castitatea până la căsătorie, ne sună ridicol și batjocoritor, dar ele sunt o afirmație clară a unei inimi care dorește alinierea cu inima lui Dumnezeu în ceea ce privește nașterea de copii sau sarcinile nedorite sau avorturile...
 4. NU ÎN ULTIMUL RÂND, dacă ai trecut prin experiența unui avort, în Hristos există un har scandalos care ne transformă și ne restaurează. Ai avut de-a face cu avortul? Vino la Hristos în căință reală pentru a ți se ierta păcatul și pentru a găsi restaurare. Iată promisiunea Bibliei: „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire” (1 Ioan 1.9). Vestea bună a jertfei lui Hristos rămâne la fel de bună și pentru aceia dintre noi care ne-am apropiat deja de El și avem România pe inimă. Datorită jertfei Lui, „să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie” (Evrei 4.16). OARE NU SE AFLĂ ROMÂNIA LA VREME DE NEVOIE? În Hristos avem „prin credința în El, slobozenia și apropierea de Dumnezeu cu încredere” (Efeseni 3.12).

Roagă-te specific pentru:

 

 • Copiii nevinovați care riscă să fie uciși
 • Bărbații și femeile care suportă consecințele avortului
 • Medicii și asistentele din clinicile care fac avorturi
 • Liderii naționali și locali
 • Trezire în bisericile noastre
 • Pocăința și vindecarea națiunii noastre

Actioneaza!

 • Participă la Marșul pentru Viață
 • Voluntariază! Contactează o organizație provita din localitatea ta și lucreaza ca voluntar
 • Sprijină financiar organizațiile provita din România
 • Distribuie pe rețelele de socializare și pe site-ul tău bannerele pro-viata

 

 

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.