Întoarcerea la valorile Cerului – partea a 2-a RSP 130, cu Liviu Axinte și Emil Meștereagă

Adaugat la :  20.11.2020

Ce înseamnă să fii călăuzit de Duhul Sfânt? Cum ne înștiințează Dumnezeu cu privire la lucrurile care urmează să se întâmple?

În această emisiune, păstorul Liviu Axinte impărtășește câteva evenimente din viața sa în care a experimentat intervenția supranaturală a lui Dumnezeu. Totodată, Liviu Axinte vorbește despre modul în care Dumnezeu l-a călăuzit pas cu pas și i-a descoperit voia Sa cu privire la viața lui. De asemenea, profesorul Emil Meștereagă, vorbește despre impactul pe care această pandemie îl are asupra noastră.

Urmărești Realități și perspective 130, difuzat în noiembrie 2020 la Alfa Omega TV

Invitații noștri sunt: Liviu Axinte - pastor coordonator, Coumnitatea Regională Penticostală Suceava

Emil Meștereagă – profesor, Institutul Teologic Penticostal, București

Consultă aici toate edițiile emisiunii „Realități și perspective”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp