Alfa Omega TV și media tipărită Împreună răspândim Lumină, 20 noiembrie 2020

Adaugat la :  20.11.2020

Ne cunoști ca fiind o televiziune creștină, dar avem o activitate intensă și în media tipărită prin cărți, broșuri și prin revista noastră, Alfa Omega TV Magazin. Până în prezent, am distribuit gratuit peste 900.000 de astfel de materiale! Fii alături de noi în această seară să vezi modul în care aceste resurse, fie în format tipărit, fie în format e-book au avut impact în viețile celor care le-au citit.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect de media tipărită și cum poți fi parte accesează linkul: https://alfaomega.tv/proiecte/revista

Dacă nu ești abonat la revista Alfa Omega TV Magazin, pe care o distribuim gratuit dar îți dorești să fi accesează linkul: https://alfaomega.tv/revista