Tranzitia

Am avut un vis care anunța o perioadă de tranziție pentru Biserică ce avea să dureze un an. Este o invitație de a trece de la muntele pământesc la muntele ceresc.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere

Descriere

Am avut un vis care anunța o perioadă de tranziție pentru Biserică ce avea să dureze un an. Este o invitație de a trece de la muntele pământesc la muntele ceresc.Isus spune:

„Alungați descurajarea; alungați îngrijorarea; alungați oboseala. Acestea nu sunt de la Mine. Acestea sunt ca niște mantii pe care cineva a vrut să vi le pună pe umeri. Eu le smulg și le sfâșii. Înlătur greutatea care vă copleșește. Respir o răsuflare nouă de slavă în viața voastră. Ridicați-vă și începeți să umblați. Ați trăit suficient pe acel munte pe care Eu M-am arătat mai demult. Ridicați-vă ochii și priviți către acel munte ceresc unde locuiesc Eu.”
Învățați cum să primiți provizia oferită de Dumnezeu care vă va permite să umblați într-o bucurie mai mare, într-o pace mai mare, într-o slavă mai mare. Cerurile sunt deschise, iar Isus vă invită să mergeți cu El din slavă în slavă.

Nr. pagini - 42


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.