Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

crestinul si relatiile 640Creștinul și relațiile - Dumnezeu a fost primul care a afirmat că „nu e bine ca omul să fie singur”. Am fost creați pentru a fi parte dintr-o comunitate - familia, prieteni și cunoscuți. Comuniunea cu alții e un fenomen complex și aduce momente extraordinare, dar și răni profunde. În această secțiune, abordăm diverse aspecte ale relațiilor inter-umane, soț-soție, părinte-copil, între prieteni sau cunoscuți, încurajându-ne să arătăm practic dragostea față de cei din jur, dragoste primită în comuniunea cu Dumnezeu prin nașterea din nou.

Fotbalistul care se laudă cu Dumnezeu și îi încurajează pe adversari | David Alaba: „Puterea mea e în Isus”

David Alaba: „Puterea mea e în Isus”.

Fotbalistul austro-nigerian, jucător în echipa Bayern München, și-a exprimat în mod deschis încrederea în Hristos când a sărbătorit câștigarea trofeului Ligii Campionilor.

David Alaba, fundașul FC Bayern München, a celebrat câștigarea trofeului exprimându-și credința în Dumnezeu.

Clubul german de fotbal a câștigat recent finala celui mai important campionat european împotriva francezilor de la Paris Saint-Germain, cu 0-1, în Lisabona, pe data de 23 august.

Aflați pe terenul de fotbal, pe când sărbătoreau victoria în fața a milioane de telespectatori (stadionul era gol din cauza restricțiilor impuse în contextul COVID-19), Alaba și-a dat jos tricoul în culorile echipei și și-a luat unul alb, cu mesajul „Puterea mea e în Isus”, scris cu litere negre îngroșate.

Pe spate se putea citi un alt mesaj: „Black Lives Still Matter” („Viețile negrilor contează încă”). Mai târziu în cursul serii, David a postat pe conturile sale – rețele sociale – un mesaj: „Totul e posibil prin puterea Duhului Sfânt! Campionii Europei!”

Alaba joacă pentru Bayern München de peste 10 ani și a câștigat în acest răstimp 2 Ligi ale Campionilor, de 9 ori - campionatul Germaniei, având în palmares și un Campionat Mondial al Cluburilor.

David s-a născut în Austria și joacă pentru echipa națională a țării sale, dar tatăl e nigerian, iar mama e filipineză. De multe ori și-a exprimat credința în public. „Puterea mea e în Isus” e mottoul folosit de câteva ori.

Tot credința și iubirea de Dumnezeu îl determină să fie alături de cei din jurul lui, chiar dacă e vorba de jucători din echipa adversă. De exemplu, duminică, în 23 august, după finala meciului, Alaba s-a dus să-l îmbrățișeze și să-l încurajeze pe starul echipei Saint-German, Neymar, care era dezamăgit de eșec. Gestul fundașului ne lasă fără cuvinte întrucât a avut loc în clipele în care echipa Bayern München tocmai sărbătorea victoria.

P.S. Iată încă un exemplu care ne încurajează să ne mândrim cu Dumnezeul nostru și să fim mereu lumină.

Surse: Evangelical Focus și ProSport

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l, să-l vadă și prietenii tăi.

Aruncă o privire pe site-ul nostru pentru  a vedea materiale încurajatoare și informative: https://alfaomega.tv/

 

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.