Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

crestinul si biserica 640Creștinul și Biserica - Biserica lui Hristos a fost chemată să iasă afară și să „facă ucenici.” dar de multe ori s-a dovedit pasivă și a pierdut contactul cu realitatea din jur. Există și biserici care au înțeles că mesajul dragostei lui Dumnezeu trebuie manifestat față de aproape în diverse moduri. Această secțiune discută despre Biserica vie spiritual și cu impact în societate, tratând și cum ar trebui să ne raportăm noi, ca și credincioși, la Biserică, atât ca instituție cât și ca comunitate de creștini.

2-2 Tineri Pentru Misiune Medias si festivalul Promisiune

Tineri pentru misiune (TPM) esteo mișcare internațională ce are ca scop promovarea valorilor creștine și pregătirea de misionari din generația tânără pentru a împlini Marea Trimitere.

Bazele TPM din Mediaș, Cluj,Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Sighișoara și București sunt implicate activ în a mobiliza și echipa români pentru evanghelizare și misiune transculturală. Tineri Pentru Misiune Mediaș (TPM) este oorganizație creștină interdenominațională, parte dinYouth With A Mission International, care își propune echiparea și ucenicizarea tinerilor creștini în vederea pregătirii lor pentru a avea un impact real pe plan național și internațional.

2-2_ywammedias_700

Organizația Tineri pentru Misiune Mediaș se implică în mai multe proiecte:

  • În lucrări cu copiii pe sate, în școlile din Mediaș, proiecte de alfabetizare cu copii rromi
  • În evanghelizare: locală și internațională șiplantare de biserică într-un orășel la 20 km de Mediaș
  • În lucrări cu tinerii: în biserici, cu necreștini, conferințe și seminarii pentru a încuraja tinerii la misiune
  • În educație prin școli acreditate de către Universitatea Națiunilor: Școala Internațională de Ucenicie, Școala de Interpretare a Bibliei, Școala de Perspectivă Creștină asupra Lumii
  • În lucrarea de ajutorare oferind un ajutor material și practic familiilor nevoiașe.

2-2_ywammedias_promisiune_700

Festivalul ProMisiune 2012 - editia 7

TPM Mediaș organizează în fiecare an Festivalul ProMisiune care continuă să fie un loc în care tinerii sunt transformați pentru a avea impact în societate, prin pregătire și trimitere în misiune din cât mai multe biserici naționale și internaționale în cât mai multe locuri de pe glob.

Temă:“Pasiune pentru Isus, compasiune pentru oameni”
Perioadă: 30 iulie – 3 august
Partea de Pregătire 4 august – 30 august
Misiune locală/transculturalăLocații misiune:India, Kenia, Serbia, Uganda, Rep. Moldova, Turcia, România (Oltenia)

Acest articol este publicat si in revista Alfa Omega Magazin. Va puteti abona sa primiti prin posta aceasta revista, lasand adresa dvs. prin formularul regasit in pagina de abonare.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Secțiunea - Istoria creștinismului

istoriacrestinismului

Istoria creștinismului - Această mică secțiune de istorie a creștinismului acoperă perioada de la răstignirea lui Hristos până în zilele noastre, structurată pe 6 părți. Istoria e prezentată succint, oferind frânturi din marile evenimente ce au marcat evoluția creștinismului de-a lungul timpului, cu scopul de a vă stimula curiozitatea mai departe. Sunt de asemenea schițate portretele marilor personalități care au influențat creștinismul și au modelat astfel istoria întregii lumi. Vezi aici toate părțile

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.